Полезное 

Як ставити розумні покерні мети

Напередодні нового року або в кінці даунсвінга і переходу на ліміт вище, кожен з нас замислюється про майбутнє. Багато гравців припускаються великої помилки в покері, продовжуючи грати, сподіваючись на свою удачу, і не думаючи про те, що потрібно робити для збереження довгострокового успіху.

Як ставити розумні покерні мети?

Для початку давайте визначимо, що означає «розумні», це:

конкретні
вимірні
досяжні
значні

Обмежені за часом
Якщо у вас є розумні цілі, ви розумієте, як вони працюють, так як вже не раз ставили їх для себе і домагалися. Якщо ви ніколи не ставили для себе покерних цілей, в цій статті ми обговоримо кожен пункт, і ви здивуєтеся, як постановка цілей спрощує вашу покеру рутину.

Конкретні покерні мети
По-перше, для кращого досягнення, ваші цілі повинні бути конкретними. Уникайте поширеної помилки починати вашу мету з виразу «було б непогано». Починайте зі слів «буду, тому що хочу», і у вас з’явиться більше мотивації до досягнення таких цілей — адже це не мрії, а реальність, яка поки ще не настала.

Не ставте для себе невиразні мети, такі як: «Я хочу більше вчитися». Ваша мета повинна бути до простоти конкретної, наприклад: «Я збираюся вчитися, як мінімум, 30 хвилин щопонеділка», або «Я хочу навчитися краще трібетіть, для цього я буду»:

Вивчати ситуацію для лайтових трібетов.
Вивчати ситуацію, коли мені слід розширювати свій велью трібет діапазон.
Покращувати свою гру з АК, коли я Трибеч і не потрапляю під флоп.
Вимірні покерні мети
«Я збираюся відіграти n-ну кількість годин на місяць» або «я буду дивитися 1 навчальне відео кожен день протягом 30 днів» — хороша, вимірювана мета. Ви будете знати, коли зможете досягти її, і будете почувати себе краще, досягнувши її, ніж якби ви просто зловили смугу удачі, тому як успіх, пов’язаний з виконанням цілей, солодкий подвійно.

Досяжні покерні мети
Ставте складні, але досяжні цілі. Так роблять найуспішніші професіонали у всіх сферах діяльностей, і покер не є винятком. Ви повинні прагнути до цілей, які розширюють межі ваших навичок, і змушують вас розвиватися за допомогою вивчення нових моментів, стратегій, завдяки постійному повторення одних і тих же речей, розвиваючи тим самим ваш навик працювати на отримання прибутку.

Досяжна покеру мета грунтується на реальності, на тому, що має сенс. Для того, щоб ви відчули, що ваші цілі стоять місяців напруженої роботи, вам вистачить одного значущого досягнення.

Ще один часто не беруть до уваги аспект відноситься до співвідношення цілей в покері до інших життєвих цілей, які ви собі поставили. Ваша здатність досягти певної мети скорочується при додаванні кожної нової. Ставте обмежене, легко кероване число покерних цілей. Вам не потрібен великий список, все, чого вистачить, це кілька явно досяжних і реальних цілей, враховуючи ваш банкролл і час.

Коли ваша мета пов’язана з обсягом, а багато покерні мети саме з цим і пов’язані, будьте реалістами, і ставте такі цілі, які досяжні для вас при даному розкладі.

Значні покерні мети
Подумайте про те, яке відношення ваша конкретна, досяжна покеру мета має до вашої загальної стратегії. Чи всі ваші цілі гармонійно підібрані, або ж одна з них виділяється своєю недоречністю? Може бути, деякі з них краще помістити в звичайний «список побажань», ніж в «керівництво по виживанню», необхідне вам для досягнення пріоритетних цілей?

Покерні мети, обмежені за часом
Час — один з елементів побудови розумних цілей, який пов’язує всі інші. У певному сенсі це одночасно специфічний і вимірний аспект — вам потрібна мета, пов’язана з певним часовим відрізком, для її кращого досягнення.

У той час як планування цілей на рік — відмінний спосіб отримати мотивацію і натхнення на їх виконання, ви повинні також ставити щомісячні, щотижневі і щоденні цілі.

Цілі, обмежені меншим часовим відрізком, набагато легше здійсненні. Більш довгострокові цілі слід розбивати на кілька частин. Крім того, зміщення пріоритетів і вирішення короткострокових завдань і цілей дозволяє вам адаптуватися до мінливого реального світу.

Діліться своїми цілями
Звіт також є надзвичайно важливою умовою досягнення ваших цілей, і в більшості випадків саме обов’язок вести звіт перед іншими людьми буде підстьобувати вас на краще виконання покладених на себе зобов’язань.

Интересные новости: